KADROMUZ

Samet AKKAYA - Okul Müdürü

Eğitim; üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlılık isteyen ve süreklilik taşıyan uğraş dolu bir süreçtir.


Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi, nitelikli, eğitimli ve üretken insan gücüyle mümkün olabilmektedir. Belirlenen hedeflere ulaşabilmek için öğrenme ortamlarının gerçekleştirildiği mekânlar olan okullarımızdaki tüm kaynakların etkili ve verimli kullanılması, öğrenmeye uygun ortamların oluşturulması önem arz  etmektedir.

Günümüz dünyasında toplumların, ülkelerin çağdaşlık düzeyi eğitimde yakaladığı başarı, sahip olduğu bilim ve teknolojinin kalitesi ile ölçülmektedir. Ülkeler arasındaki zenginlik ve kalkınmışlık yarışı da en çok eğitimle kazanılabilir. Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK´ün bizlere hedef olarak gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesini yakalamak ve onun da üzerine çıkmak için eğitimde başarılı olmanın zorunlu olduğu artık tartışmasız bir gerçektir.

Sevgili Öğrenciler;

Varlığınız bizim en büyük gücümüzdür. İnsanları sevmeyi, barışı, kardeşliği önemsemeyi, hoşgörüye dayanan anlayışı ve yaklaşımı benimsemelisiniz. Derslerinize çok çalışınız. Mutlaka bir hedefiniz olsun. Bu hedefiniz doğrultusunda da başarının yolunun çalışmaktan geçtiğini asla unutmayınız. Bilmediğiniz, merak ettiğiniz her şeyi sorunuz, sorgulayınız, araştırınız.

Değerli öğretmenlerimiz;

Amacımız; geleceğimiz olan öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitiminin genel amacı doğrultusunda ve en iyi şekilde yetiştirmektir. Bunu sağlamak için sizlerle birlikte yeni gelişmeleri dikkate alarak var gücümüzle çalışacağız.
Çevreyle iç içe, toplumla bütünleşmiş, değişim ve gelişime açık eğitim yuvaları olarak 2016- 2017 eğitim-öğretim yılını hep birlikte başarıyla tamamlayacağımız noktasında sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır.

Değerli veliler;

Çocuklarınız için okullarımız ile sürekli iletişim ve işbirliği içinde olmanız çok önemlidir. Öğrenci-öğretmen-okul yönetimi ve veli arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim öğrencilerinizin başarılarını arttıracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, tüm toplumumuz için hayırlı ve başarılı geçmesini temenni ediyorum.